måndag 28 juli 2008

Semester på bloggen.....?


Har vi börjat slappa med skrivandet redan?? Nej, vi skyller på semestertider..men nu har M återgått till arbetet igen och vardagen är här=) Iallafall för några veckor, innan Bulgarien hägrar,jippieee!!!

Här kommer iallafall några bilder ifrån våran toppenhelg i Ö-vik. Pappa träffade några gamla idoler i original, det var rätt häftigt. Och Julia gjorde något Riktigt stort! Hon fäktades med självaste Darth Vader från Star Wars, de ni!! Först blev fem barn utplockade till att komma upp på scenen och delta i teatern och Julia var en av dem. Barnen fick lära sig hur man fäktas. "Höger,vänster,ducka, parera!" Så skulle man göra. Sen blev det mörkt och läskigt och då kom han, Darth Vader. Det var Väldigt läskigt och Julia blev lite rädd, men gick sedan fram och "slogs" med sitt lasersvärd. SÅ modig tjej!! 

Vädret sen vi kom hem har varit varmt och soligt, vi har hunnit med ett bad iaf=) Och ett IKEA besök också. Så nu har Alvin flyttat ut till eget rum,så mamma och pappa har sovrummet för sig själv i ..hmmm..tre månader!

Nu ska vi till Storheden och äta kulglass!   Kram på er!    //Vi

Inga kommentarer: