fredag 1 augusti 2008

Rix Fm och ÖS regn!



Vädret har varit toppen och väldigt varmt fram till igår eftermiddag. Förmiddagen började med hetta och det var så kvavt och svettigt, vid 16 -tiden blev det åskväder och riktigt skyfall. Vi som planerat att gå på Rix Fm-festival i Södra hamn i Luleå kl 19. Vi åkte iväg iallafall, det såg ut att klarna lite och det var ändå varmt ute, vi for iväg och skulle träffa Familjen H +S och parkerade bilen och började gå mot området, när det börjar Ösregna igen, vi vart genomblöta och stod och tryckte under ett tält i ca 15 minuter innan det gav sig,precis lagom till att artisterna skulle börja uppträda. Himlen var gråtung och det såg ut att kunna börja regna igen när som helst, men inte en droppe under de tre timmar som konserten pågick, ibland är vädergudarna med oss! Det var bra musik och Julia fick se en av sina idoler Sonja Alden och vi fick se våran Brolle=) Nordman var självklart också en höjdpunkt.

Husvisningen. Ja,vad ska man säga, huset var verkligen toppenfint,verkligen. Det var vi så överens om, vi har varit på flera visningar, men inget hus har känts sådär riktigt bra fast dom har varit fina och fräscha. Men detta hus fastnade vi för direkt båda två. Vi får se vad som händer,fint var det iallafall. Risken finns att budgivningen rusar iväg.

Fredag idag, Mamma och barn ska ta sig en cykeltur till affären när A vaknat,annars blir det en lugn dag. Ha en trevlig fredagskväll!!            //Vi

Inga kommentarer: