torsdag 26 juni 2008

Morgonmys i soffan..

God morgon!

En ny dag börjar ofta såhär =)
Slappa och vakna till på soffan innan frukost.
Idag är de grått igen, trist. Det regnar inte, men det gör det säkert snart.
Imorgon ska M iväg på Skärgårdstur med jobbet och efter det åker vi till Pajala. Vi ska på 50-årsfest i Finland, H:s moster fyller år. Ska bli mysigt, dom bor nere i södra finland, så vi ses inte så ofta. Hem igen på söndag och mest troligt en tur till IKEA på hemvägen.


Bebis i magen har börjat ge sig till känna några gånger per dag nu. Buffas och bökar lite då och då. Vi är nu i v.20, så halva tiden har gått. Det går väldigt fort, man hinner knappt tänka på att det snart kommer en till. Och tänk att lillebror ska bli storebror=) 
Ha en bra dag!


3 kommentarer:

Unknown sa...

Men den kommande storebrorsan vet inte om han ska bli storebror till en lillebror eller lillasyster??

Vi fick oxå tillökning i helgen! Emmies bästa kompis Josse (Josefin) blev storasyster (igen!) till en liten (njae...liten o liten....4190 g 53 lång) brorsa vid namnet Ludvig, härmed kallad Ludde. Men han fick lite jobbigt på slutet innan the grand finale och därför fick han så lågt blodsocker...så han får förhoppningsvis slippa sondmatningen och få komma hem i em!

Så nu är Emmie jätteavis på Josse som är STORAsyster...för hon är ju "bara" lillasyster! Men som tur är så har hon ju lilla kusinen Alvin, som hon säger är hennes lillabror! *ler*

Emmie får nog satsa på att bli moster, större chans att MElin blir mamma lixom...*s*

Vi är hemma i så fall den helgen...11-13 juli! Vi kanske kan hitta på något hos Thomas och Camilla...OOOOM de är hemma vill säga! Vi får kolla!
Megakram t alla su sammens!

Gårdsromantik sa...

Nu blev man sådär sugen på IKEA och Haparanda. Hoppas det går bra med den nya bebisen!

Hälsningar Maud

Madomic sa...

Å moster får en till goding. ;) Här i Edsele blåser det något otroligt. Tråkigt... ingen sommar alls. Vill ha lite värme. Visserligen kan man ju med gott samvete vara inomhus och packa. Man känner inte att man missar någonting utomhus iaf. Imorgon börjar vi frakta möbler till nygården. Min kära sambo är på jobbet och kommer åter vid två i natt. Lite tråkigt att packa själv... men man måste ju. Har rensat ut väldigt mkt - skönt att bli av med allt gammalt rat som ligger överallt. Nåväl.. packa var det. Ha det gott! Kram