måndag 23 juni 2008

Måndag igen

Då var det måndag och vardag =)

Vi har varit på långpromenad med vagnen och Julia har sparkat sig fram på sin sparkcykel. Solen sken då och det blev väldigt varmt, men nu har det mulnat på lite. Det skulle egentligen vara regn idag, men det verkar det inte bli.

Ska bli skönt med semester, då vi är lediga tillsammans. Vecka 27 på fredag åker vi neråt, men stopp hos M&M först en natt och sedan vidare neråt Dala-Järna,farfar och stugan. Sen vet vi inte så mycket mer om när var och hur, men farmor ,Karlstad och Örebro får också besök såklart. Julia längtar efter att hälsa på  bästisen i Maxstad och vi ser också fram emot att träffa henne med familj.

M har ju "bara" semester i 3 veckor, eftersom det blir av till Bulgarien den 27 augusti och två veckor framåt, det ser vi fram emot SÅ mycket! Ska bli fantastiskt skönt!!!! 
Först är vi där själva en vecka och andra veckan kommer M&M ,"mommo" och Peter dit. Ska bli mysigt, och premiär för sol/badsemester för M!     Ja de,ska bli så härligt...

Lite om våra sommarplaner..Sen hoppas vi på sol vart vi än är=)!  //Vi

2 kommentarer:

Madomic sa...

M&M... ha ha.. som godiset. :p Pussar och kramar till er från oss

Unknown sa...

tjolahoppis! Såg att ni änteligen ska få komma ut o lufta er lite (fast M har ju lixom flugit jättelångt i vår...lr hur?)...men såååå skönt för er att komma i väg och sola och bada...då spelar det ju inte så stor roll hur vädret egentligen är här under sommaren!!

Bruna och badnöjda lär ni bli efter två hela sköna veckor i solen i Bulgarien!

Är ni sugna på att få ett besök från oss i stugan helgen 11-13 juli? vi har iofs inte semester än, men den helgen är jag LEDIG! (phu! första helgen på tre veckor...)

Nu till fredag kommer tysklandsbesök, dvs kusinen Carina och Gûnter kommer hit o stannar i två dagar. Så jag hoppas verkligen på ett varmt och trevligt väder...men jag är skeptisk! Men jag ska danska en soldans i morgon så kanske det fixar sig! ;)

Vackra bilder på forsen...verkar som om M har hamnat helt rätt i tillvaron i alle fall! *ler stort*...Event och hej och hå! Så himla kul för honom och för dig med naturligtvis!

Megavarma kramar från Hammaröfôlket!
ps! påminner om min blogg igen! www.zannepanne.blogspot.com