tisdag 25 november 2008

God morgon!

A babblar på väldigt mycket, han säger många ord. Inte så lätt för alla att förstå, men vi här hemma hänger med i hans prat ! Han har många ord :" titta, mamma,pappa,julia,lampa,äta,sova,leka,båt,bilen,traktor,lastbil,pussel,bok "mm mm
 Det kommer även två ord i följd som :"pappa kommer" "äta mat" " pappas bil" mm. Sen härmar han allt också. Han kallar sig för Lallin.
Sen kan han definitivt säga " Nej!". Det låter så kul, för det kommer så rakt och snabbt, när man frågar nått som till exempel, om han ska gå sova=)

Jullan har gått till skolan, ska bli mysigt att orka följa dit henne igen snart. Hon är så himla duktig, knallar iväg själv på morgonen, det har hon gjort länge iofs, men ska bli roligt att gå möta henne och följa henne emellanåt. Efter skolan är det "Efter plugget" i Kyrkan. Roligt för henne eftersom hon inte går på fritids, får hon pyssla och greja där istället varje tisdag. Kyrkan här har verkligen väldigt mycket aktiviteter, för alla åldrar.

Ingen bebis än, den verkar trivas väldigt bra därinne,varmt och mysigt kanske?? Vem hittade på att man ska gå över tiden, det var ingen lysande ide iallafall.
Nä, frukost och duschen, ha en bra dag!     //Vi

Inga kommentarer: