fredag 11 december 2009

Vårt pepparkakshus!


Visst blev det fint!!!
Jag,Alvin och Julia har pysslat med detta denna förmiddag, så Mysigt vi hade=)! Julkänslan inföll sig för mig för första gången på riktigt. Vi lyssnade på julmusik och grejade i över två timmar och detta blev resultatet. J och A har gjort taket och sidorna på huset, jag framsidan och papparkaksgubbarna. Så roligt det är med pyssel som vi kunde göra alla tillsammans.

Helg, så skönt..! Barnen mår nu bättre efter febertoppen igår efter vaccinet. Tyvärr blir det ingen julklassfest för oss idag, Alvin mår inte bra ännu, han har feber fortfarande, men inte särskilt hög,men de är trötta fortfarande. Vilmer mår bra nu, ingen feber alls.

Ikväll blir det Idol-mys och helgen blir lugn hoppas vi. Till veckan som kommer ska vi till Umeå med Vilmer, blir jag själv som åker, M stannar hemma med de andra. Då måste vi hålla oss friska, eftersom V ska sövas krävs det att han är helt frisk,så nu får vi hålla oss undan basilusker fram till dess..

Hoppas ni får en fin Luciahelg!            Kram från oss

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fint pepparkakshus, tycker det ser ut som ett prinsess-pepparkakshus :). Ha en riktigt mysig helg!

Kram Veronica.

Monkeybizniz sa...

haha, du har rätt=) Julia valde allt tillbehör, så det blev lite "prinsessigt" av det hela, men vi blev väldigt nöjd allihop! Ha en mysig helg ni med!