onsdag 18 mars 2009

Nu är det vår!

Det måste vara vår nu va? Så härligt underbart och fint det är ute, sol och plusgrader=)

I helgen var i i Pagla och åkte pulka och fikade, så mysigt.
Familjen H + S kom till oss och tittade på Melodifestivalen,jättekul!

Vi var på promenad för att hämta hem Jullan från tvillingtjejerna. Alvin satt på sin sida i vagnen och pekade upp på himlen plötsligt -" Mamma, titta, bebis!" Himlen är blå, med enstaka moln och han pekar på ett moln, som med lite fantasi nog kan likna en bebis. Men nog vart jag rätt imponerad! Han är ju nyss fyllda två och såg "redan" formationer i molnen på det viset! Och en annan stor händelse, A går på pottan jätteduktigt nu, han gör både 1 & 2 där, kanske han är blöjfri till sommaren??

Var till BVC idag, V fick vaccin, det gick bra. Blev lite nervös eftersom det var stick i båda låren, men det var snabbt gjort. Han väger nu 7660 g och är 64 lång. Och han har en liten tand som sticker upp på nedre raden, väldigt tidigt med tänder, han är ju bara tre månader.. Men inte helt ovanligt sa BVC-tanten..Snart börjar han väl prata också=)? Nää huvva, det får inte gå så fort!!

Nu ska A snart få lunch, sen är det sova och sen ut i finvädret! Ni får ha en bra dag allihop, hoppas solen skiner på er med! Kram från oss

Inga kommentarer: