söndag 8 februari 2009

Kalas o sjukstuga...


Vi hade kalas igår för Alvin, trevligt! Roligt att alla kompisar ville komma =) 
A var igång hela dagen, utan att sova..så när sista kompisarna gått somnade han 18.10. Det tog 10 sekunder att söva honom...men sen vaknade han vid 21-tiden med feber och hosta och helt täppt i näsan..Så, med andra ord, här har vi sjukstuga. 

J och A var bjudna på lilla söta W:s kalas idag som hölls på Leos lekland, men vi fick ringa och säga att vi inte kunde komma=( Jättetråkigt!!!! Men vi hoppas att W hade superkul och vi vill gärna komma och fira henne när vi blivit friska.

Jullan skulle på bästa kompisens kalas igår kl 17.30, men det blev inget för vips fick hon närmare 40 grader i feber och låg yr och helt slut på soffan. När A somnade verkade han inte sjuk, bara trött efter dagen, men vaknade som sagt sjuk. Så idag har dom legat i varsin ände av soffan och varvat sömn och tv. Mamma har varit en sväng med syster/moster till Storheden, för att sedan skjutsa henne till tåget. Så nu har systra åkt, jättetråkigt, men det har varit väldigt roligt att ha henne här! Hoppas vi ses snart igen=)

Mommo och P kom också till kalaset, och mommo grejade ju förstås hela tiden, vi tackar så mycket för att du vek ihop tvätten som låg i tvättstugan, ingen liten hög! 

Här snöar det för ...ja, vad blir det nu..fjärde dagen i rad? Nu har vi rätt mycket snö.

Ha en trevlig söndakväll!        Kram från oss

2 kommentarer:

Anonym sa...

W hade ett toppenkalas, men hon undrade förstås var sina kära vänner J och A var, vägrade tro på att dom hade hunnit bli sjuka för dom kalasade ju tillsammans igår =)
Hoppas dom kryar på sig så får ni komma och kalasa i efterskott, kanske till helgen?

Monkeybizniz sa...

Vad kul att hon var nöjd med kalaset! Denna influensa eller vad man nu ska kalla det kom från ingenstans, så jag förstår att W tyckte det var konstigt att vi plötsligt var sjuka. Vi kommer gärna och firar W så fort vi är friska, vi får höras närmare helgen!
Tack för fina foton=)