fredag 19 juni 2009

Midsommarafton!

Hoppas ni alla får en Fin Midsommar !! 

Vi firar hemma detta år, ska investera i en ny grill och efter övervägande kommer det att bli en gasolgrill. Så det blir Storheden en sväng och sedan grillning.

Vädret imorse var soligt och fint och nu har det mulnat på, ev kanske det skulle kunna klarna upp..? Det är inte helgrått iallafall, 16°c.

Glad Midsommar!       Kram från oss 5


3 kommentarer:

Anonym sa...

Inko hoppas ni köpte en Weber (bäst alla dagar i veckan, säger han). Han säljer grillar som bäst denna tid på året. Dessutom säger han att han skruvar ihop en W på 20 min, men de andra på 2 timmar. Bäst att köpa sista exemplaret med andra ord ;) så får man den monterad. Nu ska vi se Wall-e allihop:) Hoppas ni haft det bra! Vi har vart på tivoli.
Kram Fru L

Monkeybizniz sa...

Det vart ingen Weber, utan en mer budgetvariant från JULA istället, men den fungerade utmärkt=) Tror dock att Inko säkerligen har rätt, han kan nog sin sak och kan ju säga att det tog just över 2 timmar att få ihop grillen=) Tur att min sambo har tålamod med skruvande, för det är inte min starka sida..

Fru L sa...

Förstår! Weber kostar ju en heeeel del! Huvudsaken att det funkar bra o smakar gott! :)
Vi har just gått i Leos fotbollsskola..vi var ganska duktiga tyckte han men den yngste deltagaren var lite besvärlig o hade svårt att lyssna.