fredag 30 oktober 2009

Bus eller godis..


På väg hem från dagis såg vi en katt, en riktig stygging.. Han sprang rakt upp i trädet där det satt en massa småfåglar och vad han kämpade för att få fatt i en. Jag är glad att han inte lyckades med det framför oss..Alvin tyckte katten var dum med "pippifåglarna". Tyckte mamma med. 

Idag och igår har M haft ledigt, så skönt! Igår var vi till nya Enter-gallerian som öppnat i Boden, väldigt fint och nytt. Kändes inte alls som Boden,verkligen ett lyft för stan.Jag är glad att H&M kommer. M köpte en jacka och A fick en ny traktorbok till mängden han redan har, sen fick han en ny skjorta och nya byxor. 
Idag har pappa och A varit på Nordpoolen och badat, det var riktigt populärt hos A som åkte vattenrutschbana och hoppade ner i vattnet själv, modigt! Sen var det mammas tur att åka iväg och träna med Fru M, som fyller år imorgon=) Vi kommer..

Hej på dig pappa, vad roligt att du blev så glad över att jag bloggar igen=) Krya på er därborta.

Nu får ni alla ha en trevlig kväll! Hoppas ni slipper Bus eller godis..;)

kram från oss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa, vi slipper bus eller godis för vi firar Allhelgona o inte nån Halloween. Gammelmommo tyckte det var så kul o se färska bilder på barnen. Kram till alla där.
Muoriska

Monkeybizniz sa...

Hej muoriska och gamelmommo=) Håller med om Halloween..här har Liemannen varit och knackat på..men nog håller jag också på Allhelgonatraditionen hellre..

Madeleine sa...

Ha ha... han ser förskräckt ut!