onsdag 4 november 2009

Vaccin..

A, J och M har vaccinerats igår. Jag ska vaccineras när M kommer från jobbet. Men vad vi har tänkt på detta fram och tillbaka, vaccineras eller inte?

A tillhör en riskgrupp, så doktorn rekommenderade att han skulle vaccineras även om han är under 3 år. Då känns det nästan som att man inte har något alternativ, jag har inte nog med kunskap så att jag kan ifrågasätta kompetensen hos läkarna, eller socialstyrelsens beslut om massvaccination. så, vi kom fram till att vi ska vaccinera oss. Allt gick bra, A sa inte ett pip och tyckte inte alls att det var nånting. M och J tyckte inte heller det kändes nått. Alla tre är ömma i armen nu dagen efter, men ingen har haft feber eller några andra biverkningar..

Igår kväll var det som att man gick omkring och väntade på vad som skulle hända nu efter vaccineringen. Alla pratar ju så mycket om olika biverkningar till höger och vänster att man nästan kunde förvänta sig att nån snart skulle börja gå baklänges eller nått.=) Tror det är lite väl hysteriskt allt detta Prat. Jag hoppas det iallafall.

//H

Inga kommentarer: