tisdag 2 februari 2010

En liten kille blir 3 år!

I morgon fyller Alvin 3 år! Värkarna hade dragit igång för precis tre år sedan, men det tog ett bra tag innan han ville ut..Av alla tre förlossningar så var Alvin den som inte verkade vilja komma ut alls=). J kom ut efter ca 10 timmar från första värken, snabbt för att vara första barnet. Med A tog det 30 timmar från början till slut och med V gick det snabbt, 7,5 timmar.

Det snöar. Om nu någon kan ha missat det. Fyyyy vad det snöar. Ja, fyyy och usch, jag vill inte ha snö mer. Jag kan inte minnas när det varit så här mycket snö sist, det fullkomligt vräker ner! Det har det gjort nu i ..hur länge kan det vara nu..över en vecka.
Jag är verkligen less, vill ha Sommar! Om inte annat så åka till sommaren med familjen, vore härligt. Känns som att vi behöver en break i vardagen allihop.

Mamma har varit här förra veckan. Saknar henne, så tråkigt när hon åkte hem. Vi saknar henne allihop. Kom snart igen! Kram

V har börjat inskolas nu, det går bra, det är andra dagen han var där idag. Det är så Otroligt skönt att förskolan känns så ombonad och mysig. Personalen är så lugna och fina, det känns riktigt bra hittills. Känns också skönt att barnen bara kommer att vara där halvtid under våren. Blir en mjukstart för alla.

Nä..nu väntar sängen. Vi ska upp tidigt för att fira A med tårta och presenter=)

God natt! Kram



2 kommentarer:

ou sa...

Stort grattis till A!
hi, hi han och KJ fyller år på samma dag!

Monkeybizniz sa...

Alvin tackar så mycket! Du får gratta KJ så mycket från oss=) Kram