lördag 1 oktober 2011

Hej och hallå världen!=))




Här är våran lille nykomling sedan senast jag bloggade, för läääänge sedan och nu är det dags igen! Jag har saknat bloggandet, saknat skrivandet och kommit på att det finns fler fördelar med att blogga än att låta bli. Ni alla nära,kära,vänner,gudmödrar/fädrar,släktingar, ute överallt i världen/ Sverige måste ju få följa våra små, för som ni vet, ses vi Alldeles för sällan i våra "upptagna" liv..

Detta är då Melvin i sin gympapose, han är 6 månader nu och en alldeles speciell gåva, en liten överraskning och innerligt älskad. Snäll och go och tjock bebis, som ler till de mesta, stark som en oxe och nyfiken på allt=) Alltid road av sina syskon som inte låter honom få många lugna stunder, men han trivs med det, han skrattar högt och mycket åt deras påhitt.

Sen har vi ju blivit med hus sedan sist. Vi har byggt vårat hus här på Sävastön. Och bilder kommer att komma upp med tiden. Det är enormt roligt att få skapa sitt eget bo, att få göra precis som man vill ha det, för här blir vi kvar, detta är vårat hem och vi trivs mycket bra, med huset och med omgivning vi flyttat till.

Så, nu är jag igång igen.

Ha en fin lördagkväll! Kram på er alla.

3 kommentarer:

Anna sa...

Välkommen tillbaka! Ser fram emot att få läsa ditt bloggande om dig och familjen igen. Många kramar till er!

Madeleine sa...

Det var på tiden! :D Very good, gummisnodd.
Kram,
lillasyster M

Linda sa...

På tiden var ordet ;-) Vad kul!! =)