fredag 12 september 2008

landar och accepterar och funderar på syskonvagn

Jaha, vardagen den liksom kom direkt,pang bara så var M på jobbet och H lagar mat och byter blöjor och har ont i fogarna och Jullan i skolan! Inte för att det nu är så farligt, det är ju livet liksom, men det var ju så skönt med semester från vardagen. Allt vore ju betydligt lättare om fogarna inte gjorde så in i norden ont!! 9 veckor kvar, sen är det över iallafall, men tänk dom som har kronisk smärta under många år, så hemskt, så jobbigt att acceptera.

Syskonvagn..A är 1,9 år när bebis kommer och jag tycker om att ta promenader med vagnen, det betyder alltså att vi borde ha en syskonvagn. Har kikat på olika alternativ..Vet ej vad vi ska ha. Men som det ser ut just nu, så blir det en Briovagn, ingen babytravel som vi tänkte först. Brion har lufthjul och i den är bägge barnen vända mot mig och det är en stor fördel. I Babytravel är A framåtvänd,gillar inte riktigt att inte se ungarna. Nä, det blir nog en Brio ändå.

M testade på golf första gången "på riktigt " idag med ett gäng från jobbet. Han tyckte det var kul, men mycket svårare än vad han trodde. Väldigt många här på Ön spelar golf, vi har ju en tjusig golfbana bara några hundra meter ifrån oss, så det är ju ett intresse som skulle finnas på nära håll iallafall. Och blir det hus så har vi golfbanan på bakgården=)

Fredag kväll, Pappa nattar A och har säkerligen somnat han med, bäst jag kikar till dem=)
Ha en trevlig helg!  (M kom ner, han somnade inte=)      //H

Inga kommentarer: