tisdag 23 september 2008

Lite bilder från helgen







Här är lite bilder ifrån helgen som gick.

Igår var vi på "Kyrkis", Alvin tycker det är jättekul, Jullan med, men det är egentligen för småbarn men hon hänger ju med såklart. Men, Alvin har upptäckt hur stort det är, det finns fler rum är bara lekrummet. Så han var inte det minsta nöjd med att sitta och leka därinne utan skulle helst springa runt precis överallt, även inne i själva kyrkan. Det får barnen göra, men jag orkar inte gå efter honom hela tiden, så jag undrar just om det blir nå mer kyrkis innan bebis kommer. Synd, för det är kul att sitta bland dom andra mammorna och barnen. Ja,vi får väl se nästa vecka. Fick iallafall tips från en mamma som har barn med samma åldersskillnad som vi kommer få. Hon sa att en syskonvagn är oumbärlig, hon skulle absolut inte klara sig utan en, så det blir till att köpa syskonvagn,definitivt. Dom hade en Urban jungle, hon sa att den var smidigare än babytravel. Dom hade köpt en begagnad, så vi satt och tittade på blocket igår och mailade på några, har inte fått nå svar ännu.

Och Mamma var på bio igår, med kompisen S, vi såg "Mamma Mia". Kul att komma ut lite Själv. Det händer absolut inte ofta! Jag är ju lite "handikappad" också just nu, så att ta sig ut är mer eller mindre besvärligt, men det gjorde gott för själen att vara och se film igår, för den delen var filmen en energikick, värd att se. Lättsam och glad film, absolut sevärd! Iallafall för tjejer/mammor skulle väl jag säga..

Annars bra här, burstädning idag, borde ha gjort det igår, men dagen var redan full med projekt så lille Stampe fick vänta en dag för länge, men idag ska det göras. Alvin säger " Stampte"=)

Ha en bra dag! //SävastÖn


1 kommentar:

jenny sa...

Hej, som jag rekommenderar varmt, kika gärna in o läsa mer här : http://jennyn.blogg.se/2010/march/nu-ar-den-var-babyjogger-city-select.html

Ha en fin fredag, kram Jenny