måndag 22 september 2008

Semesterbilder och helg!








Här kommer lite bilder från semestern...Åhh, man längtar ju tillbaka liiiite när man kikar tillbaka=) Så varmt och härligt!

Vi har haft en Så mysig helg, ledig och härlig! I fredagskväll var vi och storhandlade så det skulle vara gjort. Sen på lördagen var vi ute hela dagen, helt fantastiskt väder, varma vindar och solsken hela dagen. Så vi åkte upp på Gruvberget och tog med oss Stampe så han fick skutta runt lite. M fotograferade, det är en fin utsikt däruppifrån. Sen åkte vi hem en sväng och gav barnen lite  mellanmål, sen åkte vi vidare för M ville fortsätta fotografera,så vi tog en ltien tur. Fina foton blev det! Han är så duktig;)  På kvällen åt vi tacos.
På söndagen åkte M och Jullan på basketträning som J har börjat på, och efter det for vi iväg till Storforsen. Så vackert det var därute!!! Riktigt mäktigt! Vi fick låna en bärryggsäck så Alvin kunde sitta på pappas rygg, tur var det, hade varit svårt att hålla koll på en nyfiken Alvin där.
M var ju där med jobbet i våras, men det var svårt att på riktigt förstå hur stort det är. Värt ett besök kan vi säga! Vi blev där hela dagen, hemma först vid 19-tiden igen och då blev det pizza.

på basketträningen tappade Julia en tand=) Hon märkte inte ens av det, men tyckte det låg nått på bollen, och det var hennes tand. Så tandfen har varit på besök inatt, 11 slantar och tanden var kvar! Hokuspokus, hur gick det till???

Ha en bra måndag!         //Från oss

Inga kommentarer: