onsdag 24 september 2008

Sjukstuga vare här..

Lille A är sjuk, han snorar och hostar och har lite feber,en vanlig förkylning jepp! Han har ju haft förkylningsastma från det han föddes ända fram till förra våren. Han var sjuk rätt mycket som bebis, alltid var det nått. Men i mars iår var sista gången vi var in till Sunderbyn och sen har han varit väldigt frisk! Några småförkylningar, men inget mer och det har varit så skönt. Vi hoppas ,hoppas,hoppas verkligen att förkylningsastman har gett sig och aldrig kommer tillbaka. 
Hur som helst, så blir det en lugn dag. 
A ska få vila och ta det lungt hela dagen för att inte bli ordentligt sjuk. Pappa M ska nämligen iväg igen med jobbet och mamma är inte så sugen på att vara ensam hemma med sjukt barn. Så idag vilar vi.

Var på föräldramöte igår, vad positivt det känns med skolan! Hade en väldigt bra känsla när jag lämnade skolan efter mötet, känns bra de. Klassföräldrarna tog initiativet till en grillfest för föräldrar och barn, så det ska vi ha inom de närmsta veckorna, kul!

Det som hände i Finland igår, är Fruktansvärt Sjukt och hemskt och Vart är världen på väg?? Hur Kan det gå så fel, vart går det fel?

Det var väl de för idag!Ha en bra dag! //SävastÖn

Inga kommentarer: