torsdag 11 september 2008

Meddelar världen att vi är tillbaka i verkligheten!

Hejsan!

Två veckors semester har tagit slut!!! 

Vi har haft det SÅ Härligt, fantastiskt, underbart,soligt,varmt,ledigt,god mat,nya fina kläder,sandstrand,badpool,mysiga kvällar,syrsor,glass,underhållning..
Hmm..ja, ungefär så har vi haft det sammanfattningsvis=)

All Inclusive= Otrolig grej! Riktigt lyxigt kändes det.

Vi har haft varmt och soligt hela tiden, runt 30-strecket varje dag, så vi har badat och solat och softat och bara njutit av varenda dag tillsammans. Bilder kommer senare, dom finns inte på datorn ännu. Vi var alla överens om att en vecka till hade vi velat ha, det gick ju så fort!!!

Nu är vi tillbaka i Sverige igen, nog är det fint här, rent och snyggt och ordning och reda..nästan liiite "fyrkantigt"..eller?? Det är liksom så Hiiimla ordning och reda här..med allt.,nästan lite trist..eller har vi det För bra så man blir lite bortskämd..man kan kanske inte ha det för bra iofs, men jag tycker ändå att människorna i varmare länder verkar så mycket gladare än vi svenskar. Även om vi nu "har det så bra".

M började jobba idag, full fart farmåt. Och Jullan började skolan igen och Alle och jag vi myser och väntar på bebis. Systeryster och hennes M har precis åkt härifrån hemåt sig. 

Vi vill resa snart igen, ungefär samma tid som i år, men nästa år då förstås, men till Grekland eller Spanien kanske.. Inga längre tropiska resor ännu, småbarnen är för små ännu då.

Våran drömresa går till Orlando/ Florida, dit ska vi har vi bestämt, men när småbarnen är några år äldre så dom också minns det.

Hoppas ni har haft det bra!       // Back in reality again

Inga kommentarer: