fredag 19 september 2008

lördagmorgon ..gääsp

Lille A tänkte vakna redan vid 05.30 idag..Han kom smygande in i vårat rum och tyckte mamma skulle vakna. Jag fick honom till slut att lägga sig ner i våran säng och han somnade om till klockan 07.30 iallafall, skönt. Är fortfarande lite trött, dom andra sover än, det blev senare igår än vad vi brukar lägga oss.

Hade även besök av S+ deras två pojkar, dom lekte med Julia, Alvin blev så frustrerad över att han inte riktigt fick hänga med, så arg han blev när han inte fick gå ut med dem, han fick sitta här inne med mamma och S som bara var tråkiga och satt och pratade..=)

På kvällen var vi in till Storheden och storhandlade, skönt att få det gjort så behöver vi inte iväg nånstans idag. 

Solen skiner och det skulle bli fint väder, vore kul! 

Det går så bra med kaninen Stampe förresten, så himla go den är, väldigt lugn och så himla söt, den ser ut som ett mjukisdjur. Han har gått i sele nu i tre dagar, men selen är lite för stor, så det gäller att hänga med kaninen när den skuttar annars kan selen släppa om magen. Jullan är en duktig matte, ger den vatten och mat morgon och kväll och hjälper till med burstädningen så gott hon kan. Och hon har gått ut med den varje dag efter skolan så den får röra på sig, duktig tjej!!

Frukostdax!        //Morgontrötta

Inga kommentarer: