torsdag 15 januari 2009

Kaniner och rynkor..


Jullan gick ut och tog en bild på Stampe, han har vuxit mycket sen vi fick honom, då vägde han halvkilot, nu väger han nog runt 1,5 kilo.

A har blivit förkyld, och har sovit dåligt inatt, vilket medför att han kommer till våran säng, inatt redan vid 24-tiden,SUCK!!! Och inte somnade han om direkt, nej han snurrade runt och gnällde, grinade och tjurade om det ena och det andra " noorig näsan"- sa han hela tiden och ska torka och greja för minsta lilla. Detta väckte ju förstås Wilmer, som inte somande ordentligt förrän runt 2-tiden då A somande igen. Detta gjorde ju förstås att mamma och pappa också var vakna, men mycket trötta. Och inte blir det ju nån sovmorgon heller, nej Jullan ska ju till skolan och M  till jobbet och sen är det ju bara att börja dagen liksom.. Men, vi får hoppas på en bättre kommande natt. Nån sa att man får fler rynkor för varje barn man får..konstigt då!?? Man får ju aldrig sova ordentligt. Rynkor och mörka ringar under ögonen=småbarnsåren.
Men å andra sidan, inte vill jag byta bort allt detta för nått i världen!

En speciell hälsning till "mommo" som fick sin fasta anställning nu äntligen, GRATTIS från oss och Lycka till! Kram

En hälsning till A som har ont, hoppas det snart går över så du slipper se ut som en hamster=(   Kram !

Hej så länge! //Vi

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att höra att mommo fått fast nu :D Grattis till mommo! Ja smärtan är kvar å även hamsterutseendet. Tur man har nån som passar upp på en iaf ;) Kramar!/A