torsdag 8 januari 2009

Vårtermin




Idag är första dagen för Jullan i skolan, vårterminen har börjat. Nu brukar det gå fort, så är vi snart mitt i våren, med snödropp,pulkaåkning i Pagla och korvgrillning, så mysigt, och sen kommer ju sommaren!! Vi hoppas på en kanonsommar eller hur? Vore härligt.
Men våren kändes långt borta denna morgon när jag gick med J till skolan.  -22 grader kallt, mina ögonfransar isade och det nöp i kinderna. Riktigt vackert är det på himlen nu, alldeles rosa , konstigt ljus, liksom helt rosalila ut, häftigt!

Idag ska Julen städas ner, ett till säkert tecken på att vardagen är på väg. Ledigheten gick väldans fort. Bara några dagar kvar till M börjar jobba igen på måndag. Då är det me,myself and my children..ujuj, tre barn, nåja, det ska nog gå bra, men det är ju riktigt bekvämt att vara två vuxna hemma. Vi ska nog få rutin på det hela fort. (hoppas jag)

jaja, dax att ta tag i dagen!  Hej så länge!//Me

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas första skoldagen var bra för J. :) Å ni andra passa på å njut av ledigheten tills M börjar jobba nästa vecka. För fort tar den slut. Många pussar å kramar!