måndag 12 januari 2009

Dramatik på morgonkvisten!

Det började som en helt vanlig morgon, M på väg till jobbet, Jullan till skolan och mamma springer runt med småpojkarna och gör det ena och det andra. Jullan går ut för att gå till skolan, men kommer in igen och är ledsen och säger att Stampe är borta! 
Ojojoj..kan det vara katten som släpat iväg våran lille kanin?? Julia vill inte gå till skolan och mamma går ut för att leta. Ingen Stampe syns till,däremot har han lämnat små lortspår lite här och var.. Syns gör också en massa kattfotavtryck runt och i kring huset där vi bor. Mamma går in igen och vi bestämmer att vi ska leta vidare när det är helt ljust ute, svårt att se en snövit kanin i all snö..
Pappa säger hejdå och går iväg till garaget, men knackar sedan på fönstret och håller upp en kanin!! jippiee, han är inte uppäten! bara väldigt trött efter en natt på språng. Så skönt! Jullan blir bara 30 minuter sen till skolan, mamma har ringt och förklarat läget och berättat att Jullan nu är på G igen. Stampe hade kommit skuttande när M skulle stänga garaget. Vi var ute nu på dagen och Stampe verkar verkligen slut, ligger i sin sovdel och slappar. Hur han kommit ut vet vi inte,sidoluckan var öppen ,men den kan man bara öppna utifrån med ett litet vred. Vi misstänker katten som ofta smyger runt buren...

Vilket väder vi har! Känns inte som januari, snarare april. Vi har åkt bob och grejat lite med kaninen, och nu ser A & J på " Alvin och Gänget".

//Vi

Inga kommentarer: